Om oss

Skogholt Yrkesbekledning AS

Velkommen til Skogholt Yrkesbekledning AS, din fremste partner for yrkesbekledning, verneutsyr, profilbeklednig, verktøy og mer.
Grunnlagt i 1951 som Skogholt Hanskefabrikk, begynte vår reise med en spesialisering innen produksjon og salg av kvalitets arbeidshansker. I dag er vi stolte over å være en større importører, og tilbyr et bredt utvalg av hansker, sko, klær, og annet essensielt verneutstyr for profesjonelle.

Med røtter dypt plantet i Drammen, ligger vårt kontor og butikklokale strategisk plassert på Gulskogen, et knutepunkt for industri og handel. Vår virksomhet drives av et team på 20 dedikerte medarbeidere, hvor innsats har løftet oss til en årsomsetning som overstiger 71 millioner kroner.

Vår historie er rik og variert, startet av Hans Antony Skogholt og hans kone Ingeborg på Åssiden i Drammen. Fra beskjedne begynnelser med produksjon av lærvotter, har vi utvidet vår horisont til å omfatte internasjonale partnerskap og importnettverk.vI 1988 ble ledertømmene overtatt av Hans Rolf Skogholt, som videreførte familiearven med samme dedikasjon for kvalitet og innovasjon. Dette førte til at vi i I 2006 tok vi steget videre med byggingen av et nytt høytlager og utvidelse av vår butikk, noe som i dag gir oss over 2000m² med butikk- og lagerplass, tilrettelagt for å møte våre kunders behov. I 2011 ble også Tess 50% medeiere av vår bedrift.

Etter Rolfs bortgang i 2012, videreførte Hilde Skogholt og Håvard Skogholt familiearven videre sammen med Tess.

Gjennom årene har vi stolt utvidet vårt sortiment for å inkludere profilklær som T-skjorter, collegegensere, jakker, og capser med mulighet for logotrykk eller brodering. Skogholt har et imponerende utvalg av verktøy fra anerkjente merkevarer som Bosch, Bahco, Makitia, Milwaukee med flere. Som forhandler av flere prestisjefylte varemerker, inkludert Helly Hansen, Portwest, Snickers, Blåkläder, Jobman, Mascot og mange andre, er Skogholt Yrkesbekledning forpliktet til å levere kvalitet, holdbarhet, og stil til profesjonelle i alle bransjer.

Vårt ordtak er: Vi tilbyr det meste til de fleste!

Velkommen til Skogholt – der tradisjon møter innovasjon.